Over Mij

Oud professioneel voetballer bij o.a. clubs als Willem II, FC Emmen en de New York Cosmos.

Ik ben Hans Denissen, een personal trainer die gespecialiseerd is in het verbeteren van je knieën.

Stel jezelf eens voor dat je gewoon weer zonder pijn de trap af kunt lopen, een sprintje kan trekken om die dropshot te halen bij je tennis wedstrijd of om zonder pijn van de fiets af te stappen na een heerlijke fietstocht.

Als personal trainer wil ik mensen graag helpen met duurzame verbeteringen van hun onderlichaam. De knie is daar een groot onderdeel van, maar de enkel, kuit, achillespees, hamstrings en heup oefeningen komen ook nadrukkelijk aan bod in mijn trainingen. Ik neem je mee met activiteiten die je hele lichaam gaan versterken. We starten onderaan en werken ons geleidelijk op naar boven. 

Na mezelf als doel te hebben gesteld om aan het einde van het jaar een marathon te lopen, ben ik zo snel mogelijk aan de slag gegaan. Na een aantal weken liep ik echter al tegen een vervelend oude kuit blessure aan die maar steeds terug kwam. Het houden van dagen en zelfs weken rust hielp niet en ook de fysiotherapeut wist niet waardoor ik steeds last kreeg. 

De paniek zat er goed in, want wat nu? Na alles wat er de afgelopen tijd was gebeurd op privé-gebied kon ik deze sportieve tegenslag even niet gebruiken. Ik heb verschillende methodes geprobeerd en uiteindelijk toen ik de ATG Methode ging gebruiken kwam de ommekeer. Door de oefeningen dagelijks toe te passen in mijn trainingsschema kan ik aan het einde van het jaar mijn eerste marathon lopen.

Ontdekte ik deze methode maar eerder!

Nu heb ik mijn voetbalcarrière al achter de rug, mijn blessureleed is bijna net zo lang als mijn CV. Als ik tijdens mijn loopbaan de oefeningen dagelijks zou hebben uitgevoerd, durf ik stellig te zeggen dat ik vele malen minder geblesseerd zou zijn dan nu het geval is geweest. Maar wie het ambieert om een topsporter te worden of al is, zijn dit de ideale extra trainingsvormen die je voor- of na afloop van je training moet doen om de beste versie van jezelf te worden. Maar wil je alleen maar pijnvrij van de trap af, of een sprintje kunnen trekken zonder pijn? Ik kan je daarbij ook helpen. 

Mijn trainingen zijn bij uitstek geschikt voor het verhelpen van enkel-, kuit-, en knieklachten. Tijdens je eerste training start ik met de uitleg over deze methode en beginnen we gelijk met het duurzaam verbeteren van je lichaam.

Begin hier je reis naar een pijnvrij leven

%d bloggers liken dit: